Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Algemene voorwaarden

Algemeen

KVK nr:  81283148
BTW nr:  NL003553175B70

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen. Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met deze voorwaarden.

Yayc.nl behoudt het recht om deze Algemene Voorwaarden te wijzigen.
Op de overeenkomst zijn de voorwaarden van toepassing die bij het sluiten van de overeenkomst op de website zijn gepubliceerd.

Uitsluitend Nederlands recht is van toepassing op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en ook deze Algemene Voorwaarden.

Contact

Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@yayc.nl

Bestelling

De bestelling wordt verwerkt nadat een bestelling bij ons is geplaatst via de website. De overeenkomst komt tot stand wanneer u de bestelling plaatst door op de knop te klikken: bestelling plaatsen. U ontvangt een bevestigingsmail met een bestelnummer. Als u geen e-mail ontvangt, blijft de bestelling van kracht.

Bestelbedrag

Het minimum bedrag per bestelling is €20.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en in euro’s. Prijzen kunnen worden aangepast en gelden vanaf het moment van publicatie op de site. Prijswijzigingen zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen.

Garanties

Yayc.nl garandeert dat de artikelen voldoen aan de specificaties zoals vermeld op de website.

Aanbiedingen

Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen. Yayc.nl kan niet aan een aanbieding worden gehouden indien u redelijkerwijs had kunnen begrijpen dat het een typefout betreft.

Betalingsmogelijkheden

Voor uw gemak bieden we verschillende betalingsopties:

Ideal (In process)
Credit Card (In process)
PayPal

Cadeaukaart

De waarde kan worden gebruikt als betaling voor bestellingen uit onze online en brandstore. Onze klanten ontvangen een speciale en unieke code voor e-mail of geschreven op een ontworpen kaart. De code kan bij het afrekenen worden gebruikt om de waarde in te wisselen.

Verzendkosten

De verzendkosten van bestellingen in Nederland bedragen € 4,10

De verzendkosten van bestellingen in België bedragen € 7,75

Levering

Bestellingen kunnen door de brievenbus gegarandeerd worden als deze voldoet aan de eisen die PostNL aan brievenbussen stelt. Dit betekent dat de vrije opening van de sleuf minimaal 265 mm lang en 33 mm breed moet zijn. Als er een ruimte is achter de insteeksleuf waar de paal kan vallen, moet de afmetingen minimaal 270 mm x 150 mm x 380 mm (B x H x D) zijn.
Het is mogelijk dat de bestelling in meerdere pakketten wordt afgeleverd.
Bestellingen buiten Nederland worden als pakketpost verzonden, tenzij de bestelling in één brievenbuspakje past.

Aflevertijd

Uw bestelling wordt voor u klaargemaakt na ontvangst van de betaling. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft nimmer recht op schadevergoeding. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen door PostNL of een andere Postdienst.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de rechten, belastingen en andere invoerheffingen en kosten bij internationale bestellingen.

Gratis verzending met track en trace geldt voor bestellingen vanaf € 35, – en hoger.

Retourbeleid

Bent u niet tevreden over één of meerdere van de bestelde artikelen, dan kunt u het artikel of de artikelen retourneren. Oorbellen kunnen om hygiënische redenen helaas niet geretourneerd of geruild worden. Je kunt het artikel of de artikelen alleen retourneren als het artikel onbeschadigd en ongedragen is. De afleveringsbon moet worden bijgevoegd. U dient de retourzending voldoende gefrankeerd terug te sturen. U kunt het artikel ruilen voor hetzelfde bedrag.

Vul het retourformulier https://yayc.nl/retourneren/ in om uw retour aan te melden.

Retouradres:
Jacob Roggeveenhof 118
4333AZ Middelburg, Nederland

Yayc.nl behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren indien niet wordt voldaan aan de voorwaarden genoemd onder retourzendingen.

Aansprakelijkheid

Voor directe of indirecte schade veroorzaakt door een door ons geleverd artikel is de aansprakelijkheid beperkt tot een bedrag gelijk aan de verkoopprijs van het betreffende artikel.

Overmacht

Indien yayc.nl door overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen, worden de verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmachtsituatie. Koper en / of verkoper heeft na 30 dagen het recht de overeenkomst te ontbinden, zonder recht op schadevergoeding.

Shopping Cart